DAGBESTEDING

In de eerste plaats is activering belangrijk, het letterlijk opstaan en beginnen van de dag met als doel dat iedereen een gezond dag- en nachtritme aanhoudt. Vervolgens gaan we bekijken wat iemand zijn wensen en mogelijkheden zijn en zullen we waar nodig ondersteunen om daar een traject op uit te zetten.

Wij staan ten aanzien van het traject dagbesteding/werk altijd open voor eigen initiatieven van de cliënt en we werken graag samen met ketenpartners om passende daginvulling te realiseren en te behouden. Hierbij kijken wij niet alleen naar de standaard dagbestedingsvoorzieningen, maar proberen we altijd specifiek op zoek te gaan naar wat écht bij iemand past. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent en dat het haalbaar is. We zullen daarbij rekening houden met een juiste balans in draaglast en draagkracht.

Kantoor &

Bezoekadres: